We hebben deze website met zorg samengesteld en actualiseren de informatie regelmatig. De auteursrechten van de teksten en afbeeldingen op deze website zijn eigendom van Unicord. De teksten en afbeeldingen mogen niet zonder onze toestemming worden gebruikt, gekopieerd of aangepast.

U kunt geen rechten ontlenen aan de tekstuele inhoud, product specificaties en afbeeldingen. Ook kunt u ons niet aansprakelijk stellen voor schade die kan voortkomen uit het gebruik van (de inhoud van) deze website. Verzoek tot wijziging of verbetering van omschrijvingen kunt u doen via onze contact pagina.

Deze website is informatief van aard en de administrators nemen geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de posts die worden gedaan. Deze website (producten en pagina’s) zijn niet bedoeld om diagnoses te doen, ziekten vast te stellen of claims te doen ter genezing van ziektes. De reacties en informatie hier gepost door de lezers en administrators van deze website is geenszins bedoeld als vervanging voor medische raad van professionele artsen. Iedereen die aan een ziekte of verwonding lijdt, dient een gekwalificeerde arts te raadplegen.